> Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 berichten.
Elza uit Rillaar
Ik heb thermostar gekocht in maart. Ik heb hem enorm veel gebruikt tijdens lockdown 1 en nu ook tijdens lockdown 2. Gebruik hem wekelijks, ben sneller klaar, en mijn handen zijn niet meer uitgedroogd omdat ik niet meer met mijn handen in water of poetsproducten kom.🤓🤓 Mijn vriendin heeft ook 2 stuks besteld. 1 voor haar en haar dochter🤞 Ben er supercontent over, alleen had ik hem jaren eerder moeten hebben. Dan had ik mij veel tijd en moeite kunnen besparen.😂😂
Sabine uit Maasmechelen
Firma Saelen heeft bij ons een demonstratie gedaan van de thermostar. Het was een aangename verrassing want we hadden niet verwacht om zo mooie resultaten te zien. Vooral van de kinder spulletjes want ik heb elke dag 8 kindjes bij mij als onthaalmoeder. Niet te geloven hoe proper de speelmatjes zijn dankzij thermostar. Ik verloor altijd heel veel tijd met het ontsmetten van de spullen volgens de corona maatregelen maar dankzij thermostar bij ik op een half uurtje na sluitingstijd klaar. Het is een top toestel waarmee je letterlijk alles mee kunt schoonmaken en ontsmetten. Ik raad het iedereen aan want het is zonder chemicaliën. Daardoor krijg ik ook heel veel goede reacties van de ouders. Ik zou niet meer zonder kunnen!
Diane Wustenberghs uit Kapellen-Glabbeek
Alles netjes reinigen met de droge stoomreiniger ... Een toestel om 'u' tegen te zeggen! Poetsen is een plezier geworden. Het resultaat is verbluffend! Gereinigde vloeren en tegelvoegen zijn geweldig om het verschil te zien voor én na en dit zonder toevoeging van een produkt. Evenals autovelgen, vensters/ramen, dampkap, douche, ... werkelijk alles zoals nieuw! Een echte aanrader en goede investering! Zeer tevreden klant!
Sandra uit Herselt
Vandaag Zaakvoerder Ben S op bezoek gehad. Bij openen van de deur had Ben al een mondmasker aan, dat vonden wij al geweldig. Ben kwam langs om een gratis servicebeurt te geven op onze stoomkoning Thermostar.👑 Ben heeft ook nog een leuk babbeltje gedaan en wij zagen echt dat hij ervan genoot 😋 dat we een tevreden klant zijn, dat deed hem plezier. Na een half uurtje is hij weer vertrokken en we hebben niets moeten betalen. 🤗🤗🤗 grtjs Jurgen en Sandra
Mirjiam uit Sint Truiden
wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Firma Saelen. we zijn nog altijd tevreden van hun producten. Sinds 6 maanden hebben wij hen allernieuwste product Thermostar er bij gekocht. Awel eerlijk, dit is het beste product dat ze ooit gehad hebben. Dit hadden ze 20 jaar eerder moeten hebben.!!!! Dan had ik mijn eigen al veel tijd en droge handen kunnen besparen. Firma Saelen, doe zo verder zoals jullie nu bezig zijn, jullie zijn top. groetjes, Jaak en Mirjiam.
Diane Vloebergs uit Lint
Heb de thermostar nu iets meer dan een jaar en ben er súper tevreden mee. Wel even getwijfeld omdat het niet goedkoop is, maar het is het méér dan waard. Zeker omdat het mij als onthaalmoeder veel tijd bespaart en je geen kuisproducten meer moet kopen. Ook mijn dochter heeft hem gebruikt om de chirolokalen( en keuken)véél sneller en properder te kunnen kuisen. Wij zouden de thermostar dan ook zéker niet meer kunnen missen!!! Dank u wel om hem te komen demonstreren...
Verlinden uit Zepperen
Zeer lang getwijfeld, uiteindelijk beslist om het te doen? En nu? Spijt? NEE, had ik Thermostar maar 30 jaar eerder gehad. Nu ben ik 60 en ben ik er zo gelukkig mee. Maria
conen uit kinrooi
We zijn zeer tevreden met de stoomreiniger.(Thermostar) Het poetsen gaat vlugger en makkelijker. Ook fijn voor onder in de rails van de schuiframen van de veranda. Super! Ook goeie service!
Vandevelde uit Kortrijk
Ik raad Thermostar aan iedereen aan. Het is ten eerste heel handig in gebruik, je kan alles schoonmaken met 1 apparaat. Je hoeft dus niet meerdere poetsproducten aan te schaffen. Poetsen is ook gewoonweg veel makkelijker en leuker en met Thermostar. Super content!
Perenbooms uit Gent
Ik gebruik het ecologisch toestel al 1 jaar en ik ben er zeer tevreden mee. Het poetsen gaat veel sneller, makkelijker en ik ben zeer tevreden over het resultaat!! Bovendien neemt het ook niet veel plaats in. Zeker een aanrader!!
Gerd uit Kalmthout
Juni 2019 met de overstromingen in Kalmthout waren we opgelucht dat we alles met de Thermostar SUPER proper konden maken, met weinig moeite. Nu met Covid 19 reinigen we zeker met de Thermostar. Het geeft ons een extra veilig gevoel. En poetsen is ook leuk als je de resultaten van de Thermostar ziet. Nog een moment spijt van onze aankoop.
Yasmine uit St niklaas
3 woorden Top Top Top
Schoenmaekers uit Houthalen
We hebben sinds 3 maanden de Thermostar bij ons en het is een zalig toestel om mee te werken. Je krijgt er echt zoveel dingen mee zuiver zonder enige moeite. Ons huis blink dankzij Thermostar en allemaal op een ecologische manier. Top top top, zeker een aanrader.
Peeters uit Riemst
Beste Wij hebben ons toestel al een 1,5jaar in gebruik. Zijn er super content over. Groetjes